Word jij Donateur?

Kerst is voor velen een gezellig samenzijn. Dat is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Meerdere mensen brengen deze dagen alleen door, omdat het hen aan contacten ontbreekt. Sommige gezinnen zouden graag eens uit eten gaan, maar hebben daarvoor niet de financiële middelen. Onder andere daarom heeft een aantal personen in 2006 het initiatief genomen om voor deze mensen een gezellige avond te organiseren.

Stichting ‘Altijd Doen!’ organiseert dit jaar voor de zeventiende keer deze avond. En dat hebben wij vooral aan u te danken. De afgelopen jaren stelde u ons in staat veel mensen een gezellige avond te bieden.

Wij stellen uw financiële steun heel erg op prijs. Daarbij hoeft u niet gelijk aan grote bedragen te denken. Elke bijdrage is van harte welkom.

Wilt u een donatie doen? Dan kunt u die storten op rekeningnummer 

NL62 RABO 0154.6735.87  t.n.v. Stichting Altijd Doen te Dokkum.

Zoals u wellicht weet, krijgt uw gift geen gezicht. We hopen geheel anoniem iets te kunnen organiseren. We gaan ervan uit dat u zich hier in kunt vinden.

Heeft u nog vragen? Via de Facebookpagina van Stichting Altijd Doen kunt u meer informatie vinden. Maar u mag ons natuurlijk ook mailen of bellen! Wij zullen uw vragen graag beantwoorden. Onderstaand treft u onze gegevens aan.

info@altijddoen.nl

Tine Schregardus   (06) 145 141 95  
Karel Hellinga        (06) 153 346 79
Herman Bakker      (06) 538 912 01  


Stichting ‘Altijd Doen’

De Emmaplein Foundation is een stichting, gevestigd in Haren, opgericht eind 2000 door Dick en Jacqueline Maan. Jacqueline Maan en Willemijn Maan vormen de Raad van Advies van de stichting. De stichting beheert ruim vier miljoen euro en doet uitkeringen uit de opbrengsten van dit kapitaal. We zijn blij dat deze stichting ons heeft uitgekozen voor een mooie donatie. We gaan er weer veel mensen blij mee maken.