Stichting Altijd Doen!
 

Op woensdag 18 december 2019 is het weer tijd voor de jaarlijkse gezellige avond van Altijd Doen!. Kerst is voor velen van ons een gezellig samenzijn. Helaas geldt dat niet voor iedereen. Stichting Altijd Doen! richt zich op gezinnen en alleenstaanden die door wat voor omstandigheden dan ook, in een nare financiële situatie of  in een sociaal isolement zijn terechtgekomen. Behoort u tot deze doelgroep en hebt u zin in een gezellige avond? Dan bent u van harte welkom. Deze avond is voor volwassenen, de kinderen gaan in de zomer al een dagje met ons mee. Uw komst wordt op prijs gesteld! Om 16.30 uur staat de koffie met lekkers voor u klaar. De koks van de IJsherberg zorgen voor de inwendige mens, daarnaast maken muziek en entertainment de avond compleet. Rond half negen wensen wij iedereen weer wel thuis.

U kunt zich tot 30 november opgeven voor deze avond via info@altijddoen.nl of telefonisch bij Tine Schregardus 06 145 141 95. Wij hebben plaats voor 140 personen. Opgave is verplicht, vol is vol. Vergeet u niet eventuele diëten door te geven?

We vieren deze avond in de IJsherberg. Het adres is Harddraversdijk 1 te Dokkum. Er zijn aan deze avond geen kosten verbonden.
Komt u met de taxi, dan regelen wij vervoer naar huis. Ben u slecht ter been en wilt u graag gehaald en gebracht worden, dan kunnen wij ook daar voor zorgen. Even doorgeven bij opgave.

Het team van Altijd Doen! heet u weer van harte welkom.

e-mail:info@altijddoen.nl
telefoon : Tine Schregardus (06) 145 141 95

 

Met vriendelijke groet,

Het team van ‘Altijd Doen!’